(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Dušené červené zelí

Potřebné ingredience
olej 3 lžíce
cibule 1 ks
brambora 1 ks
sterilované červené zelí 1 balíček
podle chuti:
cukr
sůl
ocet
Postup přípravy
Větší cibuli nakrájíme nadrobno.
V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.
Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.
V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.
Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Janci
(upraveno)
24. 3. 2008, 21:41
Dnes jsme měli ke kachýnce Vaše zelíčko a bylo výborné...
Děkuji za prima tip na zahuštění bramborou






nahlásit