(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Dušené červené zelí
![Dušené červené zelí](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/061218/21/j2526.jpg)
Potřebné ingredience
olej 3 lžíce
cibule 1 ks
brambora 1 ks
sterilované červené zelí 1 balíček
podle chuti:
cukr
sůl
ocet
Postup přípravy
Větší cibuli nakrájíme nadrobno.
V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.
Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.
V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.
Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100228/17/b20745-1267375203.jpg)
Janci
(upraveno)
24. 3. 2008, 21:41
Dnes jsme měli ke kachýnce Vaše zelíčko a bylo výborné...
Děkuji za prima tip na zahuštění bramborou
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)