(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Minutkové kysané zelí
Potřebné ingredience
*olej 3 lžíce ,
*jablko 3 ks ,
*kysané zelí 750 g ,
podle chuti:
*drcený kmín
podle potřeby:
*voda
Postup přípravy
Kysané zelí trošku vymačkáme a pokrájíme, aby nebyly nudličky příliš dlouhé. Jablka rozčtvrtíme, zbavíme jadřinců a na hrubém struhadle nastrouháme tak, že nám slupka zůstane v ruce. Zelí smícháme s jablky a promícháme.
Na pánvi rozpálíme olej a směs zelí a jablek na něm zprudka osmažíme. Potom posypeme kmínem, zalijeme několika lžícemi vody a asi 10 až 15 minut podusíme.
Hotové zelí podáváme k restovaným nebo pečeným masům. Vhodné jsou brambory a knedlíky.
Na pánvi rozpálíme olej a směs zelí a jablek na něm zprudka osmažíme. Potom posypeme kmínem, zalijeme několika lžícemi vody a asi 10 až 15 minut podusíme.
Hotové zelí podáváme k restovaným nebo pečeným masům. Vhodné jsou brambory a knedlíky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mmisaann
(upraveno)
14. 3. 2009, 9:46
dekuji za tip.Zeli jsem delala poprve v zivote a bylo vynikajici.sice se muz bal toho jablka ale opravdu vynikajici.