Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuřecí plátky s hruškou a brusinkami

0.0
Kuřecí plátky s hruškou a brusinkami

Potřebné ingredience

kuřecí prsíčka, hruška, brusinky (zavařenina), sůl, koření, máslo, olej, Solamyl

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka rozkrojím podélně, aby byly tenčí a aby byly rychleji měkké. Osolím, jemně okořením (podravka s bylinkami, grilovací koření, zázvor) a opeču na pánvi na oleji. Ke konci přidám lžičku Solamylu rozmíchaného v troše vody a lehce zahustím. Hrušku oloupu, rozkrojím podélně na 4 dílky a odstraním jadřinec, podusím na druhé pánvi na másle. Na talíři na každý kousek hrušky dám lžičku brusinek. Podávám s dušenou rýží, do které před vařením přidám trošku kurkumy (která zlepšuje trávení a rýži obarví dožluta, na chuti nic nemění). Je to delikatesní :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie