Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY

0.0
KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY

Potřebné ingredience

Mleté maso; kapusta; sůl; pepř; kmín; vejce; strouhanka

Postup přípravy

Kapustu rozčtvrtíme a uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout a nakrájíme na drobounko kromě košťálu, která vyhodíme. Maso si dáme do větší misky, přidáme nakrájenou kapustu, osolíme, opepříme, pokmínujem a dáme rozkvedlané vajíčko. To vše promícháme a zasypeme strouhankou, aby se hmota spojila a dali se tvarovat karbanátky, ty obalíme ještě ve strouhance a smažíme v dostatečném množství oleje, na mírném ohni aby se nepřipálili.
Podáváme s bramborem nebo kaší.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mumlina 5. 5. 2014, 10:23
Moc dobré, také jsem přidala česnek a mňam mňam ....
Boban1 5. 9. 2008, 7:00
(H) (H) já je miluju s uzeným masem a také přidávám česnek ;-) ;-) (L)
dzungila 5. 9. 2008, 1:45
Zdravím, Radko! Já do nich ještě přidávám čenek. Tak to prubněte. Fakt je to moc dobré! (Y) Andrea.
Hyzule 4. 9. 2008, 21:04
Jéééé já na to dostala neúnosnou chuť. ;-)Co nejdřív udělám podle vašeho receptu (clamp) (L) (clamp) (L) (Y) (Y)
fojaa 4. 9. 2008, 20:55
Radko,dík za bezva tip na sobotní oběd (L).Lámala jsem si hlavu co vařit a bingo (Y). (hello)
Lefíček 4. 9. 2008, 20:59
@fojaa (*) (*) (*)DĚKUJI (*) (*) (*)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie