(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY
Potřebné ingredience
Mleté maso; kapusta; sůl; pepř; kmín; vejce; strouhanka
Postup přípravy
Kapustu rozčtvrtíme a uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout a nakrájíme na drobounko kromě košťálu, která vyhodíme. Maso si dáme do větší misky, přidáme nakrájenou kapustu, osolíme, opepříme, pokmínujem a dáme rozkvedlané vajíčko. To vše promícháme a zasypeme strouhankou, aby se hmota spojila a dali se tvarovat karbanátky, ty obalíme ještě ve strouhance a smažíme v dostatečném množství oleje, na mírném ohni aby se nepřipálili.
Podáváme s bramborem nebo kaší.
Podáváme s bramborem nebo kaší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mumlina
(upraveno)
5. 5. 2014, 10:23
Moc dobré, také jsem přidala česnek a mňam mňam ....
Boban1
(upraveno)
5. 9. 2008, 7:00
já je miluju s uzeným masem a také přidávám česnek
dzungila
(upraveno)
5. 9. 2008, 1:45
Zdravím, Radko! Já do nich ještě přidávám čenek. Tak to prubněte. Fakt je to moc dobré! Andrea.
Hyzule
(upraveno)
4. 9. 2008, 21:04
Jéééé já na to dostala neúnosnou chuť. Co nejdřív udělám podle vašeho receptu
fojaa
(upraveno)
4. 9. 2008, 20:55
Radko,dík za bezva tip na sobotní oběd .Lámala jsem si hlavu co vařit a bingo .
Lefíček
(upraveno)
4. 9. 2008, 20:59
@fojaa
DĚKUJI