(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
PLNĚNÝ LILEK
Potřebné ingredience
LILEK,
SALÁM V CELKU NEBO PÁRKY,
ŽAMPIONY Z PLECHOVKY,
ČESNEK ASI 4 STROUŽKY,
1 RAJČE,
MŮŽEME TAM DÁT JAKOUKOLI ZELENINU,
SÝR CIHLU ASI 10 dkg.
OLEJ NA VYMAŠTĚNÍ ZAPÉKACÍ NÁDOBY.
Postup přípravy
LILEK ROZKROJÍME NA PŮLKY,VNITŘEK VYDLABEME LŽÍCÍ,NASTROUHÁME,NASTROUHÁME TAKÉ SALÁM A ROZKRÁJÍME ZELENINU,PŘIDÁME ŽAMPIONY A NA KONEC NASTROUHÁME SÝR,NA VRŠEKJá to dávám místo ručního strouhání vše do robota,kromě žampionů,ty nechávám jak jsou v plechovce,na půlky.DÁME DO VYMAZANÉ ZAPÉKACÍ NÁDOBY A BĚHEM PEČENÍ PODLÉVÁME VODOU.PEČEME ASI 1/2 H NA 200 C.PODLE TOHO JESTLI OKRAJE LILKU JSOU MĚKKÉ,ZKUSÍME VYDLIČKOU.PODÁVÁME S PEČIVEM NEBO S RÝŽÍ,BRAMBOREM......PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!
TAK NAPLNÍME A DÁME PÉCT!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé