(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Bůčková pomazánka
Potřebné ingredience
pečený bůček, 1-2 kyselé okurky, hořčice, cibule, uvařené vajíčko, sůl
Postup přípravy
Maso umeleme (případně nadrobno nakrájíme a rozsekáme ponorným mixerem), okurku, cibuli a vejce nadrobounko pokrájet, přidáme lžici hořčice a dle potřeby přisolíme. Vše smícháme dohromady a je hotovo.
Tuto pomazánku dělám když zbyde pečené maso od obědu, dám tam i všechno tlusté maso, které u nás nikdo nejí, ale v té pomazánce se to úplně ztratí a je fakt výborná.
Tuto pomazánku dělám když zbyde pečené maso od obědu, dám tam i všechno tlusté maso, které u nás nikdo nejí, ale v té pomazánce se to úplně ztratí a je fakt výborná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
BlankaB
(upraveno)
31. 5. 2006, 8:54
ZDRAVÍM, TUTO POMAZÁNKU MÁME ZE VŠECH NEJRSDŠI, DÍKY ZA RECEPT, UŽ JI U NÁS DĚLÁ CELÁ BYSTŘICE, JE SUPER, DÍKY MOC . S POZDRAVEM BLANKA
Edule
(upraveno)
31. 5. 2006, 13:06
@BlankaB
Blani, děkuji. To mě těší, že se "zabydlela" v celé Bystřici. Eva