Moje verze Bleska
Potřebné ingredience
Korpus jsem pekla ve větším pekáči z 10 vajec. Na krém 1/2 l mléka, 2 van. pudingy, 2 másla, 400g cukru. Část krému jsem udělala s kakaem. Na marcipán 400g sušeného ml., 3/4 plechovky Salka, 50 ml vody, mandlové aroma, lžička oleje. Měla jsem v krabici už jen 400 g sušeného ml., proto jsem dělala jen 3/4 dávku, ale i tak to stačilo a ještě marcipán zbyl.
Postup přípravy
Korpus seříznutý na 27 x 13 cm
Seříznuto, oždibáno... výsledek nejasný.
Spodní díl rozkrojený na dvakrát, namazaný vanilkovým a čokoládovým krémem.Připevněna kabina ze zbytku korbusu a křídlo.
A opatláno krémem.
Potažení se mi povedlo až na podruhé a taky už jsem neměla odvahu přendat ho na jiný podnos.
...
Tak další zase až příští rok, možná i něco origoš. ;-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé