(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kachna na medu
Potřebné ingredience
kachna,
3 lžíce medu,
1/4 l drůbežího vývaru,
1/2 lžičky mletého zázvoru,
2 lžíce dezertního vína,
2 lžíce sojové omáčky,
sůl
Postup přípravy
Očištěnou kachnu osolíme, podlijeme vývarem a pečeme v troubě asi hodinu. Přidáme sojovou omáčku, dezertní víno a mletý zázvor. Přikryjeme poklicí, pečeme a stále podléváme.
Když je kachna skoro měkká, přidáme tekutý med a dopečeme. Maso šťávou přelijeme.
Když je kachna skoro měkká, přidáme tekutý med a dopečeme. Maso šťávou přelijeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé