Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vepřové závitky s klobáskou

0.0
Vepřové závitky s klobáskou

Potřebné ingredience

Vepřová krkovička,česneková pasta nebo česnek,sterilované zelí,sůl,pepř,klobáska,cibulka,masox,

Postup přípravy

Vepřovou krkovičku naklepeme ,opepříme,potřeme česnekovou pastou nebo česnekem.Na plátky dáme odkapané zelí a posypeme pokrájenou klobáskou.Klobásku můžeme předtím opéci na oleji ,ale nemusí být.Závitky smotáme ,narovnáme do pekáčku,posypeme cibulkou a přidáme půl kostičky masoxu ,zalijeme vodou a dáme péci.Během pečení podléváme.Pečeme přibližně hodinku a půl.
Podáváme s bramborem,bram.kaší nebo bram.knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie