(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Vepřové závitky s klobáskou
Potřebné ingredience
Vepřová krkovička,česneková pasta nebo česnek,sterilované zelí,sůl,pepř,klobáska,cibulka,masox,
Postup přípravy
Vepřovou krkovičku naklepeme ,opepříme,potřeme česnekovou pastou nebo česnekem.Na plátky dáme odkapané zelí a posypeme pokrájenou klobáskou.Klobásku můžeme předtím opéci na oleji ,ale nemusí být.Závitky smotáme ,narovnáme do pekáčku,posypeme cibulkou a přidáme půl kostičky masoxu ,zalijeme vodou a dáme péci.Během pečení podléváme.Pečeme přibližně hodinku a půl.
Podáváme s bramborem,bram.kaší nebo bram.knedlíkem.
Podáváme s bramborem,bram.kaší nebo bram.knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé