Zobrazit přihlášovací formulář

Jsem zoufalá

0.0
Jsem zoufalá

Potřebné ingredience

xxx

Postup přípravy

Maminky omlouvám se,že píši sem,ale jsem zoufalá prosím o pomoc dělala jsem hmotu na dort z Marshelow bonbónu podle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9782 ale má hmota se trhá a je moc jemná že se nedá vyválet pomozte prosím....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Aderiarleen 23. 8. 2008, 22:45
Alenka, raz sa mi stalo, že som použila iný druh maršmelov cukríkov a hmota bola presne taká ako píšeš...ja používam iba JOJO alebo Haribo marschmelow....misku vymastím olejom dám cukríky, polejem lyžicou citónovej šťavy a dám na plný výkon do MVR ...ke´d sa rozpustia pomiešam a prisýpam práškový cukor kým neprestane lepiť...nesmieš to ale prehnať s cukrom...ak chceš kukni do mojich receptov...napríklad torta s Didlinkou je z MMF
IVA 75 23. 8. 2008, 21:24
(hello) já dávám do misky kapičku -asi půl lžičky oleje a kapičku citr štávy a bonbony ,dám na 10 sekund do mikrovlnky a pak je to taková lepkavá hmota,přisypu mouč.cukr a med a hnácám a pak vyválím a když to nezpotřebuju hned a,tak dám do mikroténovýho pytlíku a do lednice. Když to uplně ztvrdne - na beton, tak nožem krájím,co nejtenčí plátky,přidám med a citr štávu a zase pokračuju. *-) (I)
onasi 23. 8. 2008, 21:11
Alenko, nevím, čím to může být. Obě vlastnosti hmoty, které uvádíte, jsem nidky nezažila, obvyklé problémy jsou, že se hmota lepí nebo je moc tvrdá. jste si jistá, že jste použila marshmallow bonbóny? Promiňte mi tu otázku... Hmotu vyvalujte na cca 2-3mm silnou placku,. pak si nedovedu představit, že se trhá... zkuste to víc popsat, prosím... díky (F) (F) (F) (F) (F) (F)
Arnika 24. 8. 2008, 0:05
@onasi Milá Dášenko děkuji za odpověď,Marshmallow jsem použila,ale od jiné firmy jsou v kornoutu značky Gunz.Hodně jsem s tou hmotou bojovala,už sem ji chtěla i vyhodit do koše,ale nakonec jsem ji nechala asi 10minut napokoji a šla okoupat moje děti.Po návratu hmota byla tužší tak sem ji trochu rozválela a dala na dort.Dám sem do MMB foto,ale předem upozorňuji,že je to první pokus tak snad se mi to příště povede lépe.Ještě mě tak napadlo kolik tam dáváte cukru a sušeného mléka,není to ve vašem návodu napsané,tak možná to bylo i tím,že jsem dala špatný poměr.Jinak bych Vám všem co jste mi odepsali chtěla moc poděkovat za odpovědi (L) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie