(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Sladká rýže pro nejmenší...
Potřebné ingredience
rýže-nejlepší je v sáčku
dětská přesnídávka - nejlépe jablečná nebo meruňková
špetička soli
špetička mleté skořice
Postup přípravy
Ve vodě se špetkou soli uvaříme rýži tak, aby byla úplně rozvařená na kaši.
Po zchladnutí rýži smícháme s dětskou přesnídávkou a skořicí. Pokud je potřeba můžeme kaši přisladit troškou moučkového cukru.
Už jsem ji dělala několikrát synovi a moc mu chutnala. Taková rýže je dobrá např. při léčbě průjmu u malých dětí. Synovi je 8 měsíců a moc si ji oblíbil :-))
Po zchladnutí rýži smícháme s dětskou přesnídávkou a skořicí. Pokud je potřeba můžeme kaši přisladit troškou moučkového cukru.
Už jsem ji dělala několikrát synovi a moc mu chutnala. Taková rýže je dobrá např. při léčbě průjmu u malých dětí. Synovi je 8 měsíců a moc si ji oblíbil :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janamimi
(upraveno)
8. 9. 2006, 9:48
no nesladit, může se použít např. fruktoza, tu přidávám maličko do čajíku, ale ta sůl???
nahlásit
JaninkaP
(upraveno)
16. 6. 2006, 10:11
no moučkový cukr bych radši vynechala, když už je nutné sladit, tak radši cukr hroznový (Glukopur)
nahlásit
Rekata
(upraveno)
11. 8. 2006, 23:09
@JaninkaP
Souhlasím, do roku vůbec nesladit, stačí v tom to ovoce.
nahlásit