Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

První potahovaný - hmota z pěnových bonbónů

0.0
První potahovaný - hmota z pěnových bonbónů

Postup přípravy

tak toto je můj absolutně první potahovaný dort, dělaný někdy koncem června. Byla jsem z té hmoty "na prášky" prořád to lepilo, bylo to řídký, no děs. Nakonec jsem od toho odešla rozhodnutá s tím fláknout do koše :-))) odešla jsem se uklidnit na chvíli k TV a když jsem se vrátitla, tak ejhle, hmota tak nějak oschla a ztuhla:-)) už to tak neteklo a nelepilo, tak jsem dortík nakonec dodělala. Ta prasklina na fotce vznikla až v lednice :-(( a to i přes to, že jsem dle rad v ledničce snížila teplotu. Růžička taky není zdaleka dokonalá, ale byl moc dobrej :-DDD

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SAARKAA 26. 8. 2008, 0:58
super (Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 25. 8. 2008, 23:43
krááásnej (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 24. 8. 2008, 9:27
(clamp) (clamp)
IVANAPA 23. 8. 2008, 16:09
máte to krásný,chci to taky vyzkoušet a beru si od Vás inspiraci,trpělivost mám podobnou,tak snad to zvládnu Ivana (^) (^) (^) (^) (^) (^) (P) (P) (P) (^) (Y) (Y) (Y)
onasi 23. 8. 2008, 8:47
Milá Petro, dort se moc povedl, málokdo by od prvotiny čekal víc.. Vždyť tam nemáte ani jeden záhyb, hmotu máte pěkně hladkou atd... hmota se protrhla, koukám, ale je vidět, že je vyválená docela natenko, příště to zkuste malinko silnější. Celkově ale skvělé!!! (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie