(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Vepřové s hříbky
Potřebné ingredience
4 plátky vepřové plece, 4 větší hřiby mužou být i žampiony, 1 velká cibule, 3 lžíce oleje, 1 kostka masoxu, sůl, pepř, lžička drceného kmínu, hl. mouka
Postup přípravy
Cibulku oloupeme a pokrájíme nadrobno.Na oleji ji zpěníme dozlatova,přidáme naklepané,osolené a opepřené vepřové plátky.Houby očistíme a pokrájíme.Maso i hřiby zprudka orestujeme.Přidáme kmín.Osmáhnuté maso zalijeme asi litrem vody z masoxu a necháme vařit až je měkké.Zahustíme moukou a podle chuti dosolíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé