EINTOPF
Potřebné ingredience
2naběračky fazolí,2naběračky čočky,ěpetka prašku do pečiva,
5lžic másla,4lžíce hl.mouky,
200g polevkové zeleniny,150g uzenin
250g sladkokyseleho zelí,
sůl,pepř,polevkové koření,smetana
Postup přípravy
fazolu+čočku uvaříme-zvlášť.s kypr.práškem
uděláme světl.jíšku a přidáme zeleninu+uzeninu.
krátce opečeme a zalijeme vodou-mužem i vyvarem s kostky.
prošleháme a dáme zelí a vaříme až tuk prostoupí nahoru.
pak vysypeme luštěniny,osolíme,opepřit a případně dat polevkové koření.
nakonec dáme smetanu a už nevaříme
uděláme světl.jíšku a přidáme zeleninu+uzeninu.
krátce opečeme a zalijeme vodou-mužem i vyvarem s kostky.
prošleháme a dáme zelí a vaříme až tuk prostoupí nahoru.
pak vysypeme luštěniny,osolíme,opepřit a případně dat polevkové koření.
nakonec dáme smetanu a už nevaříme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé