(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
HRK-HRK čokoládové řezy s madarinkami
Potřebné ingredience
3 vejce,120 g cukru ,1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker ,150 g polohrubé mouky,½ balíčku Kypřicího prášku do pečiva Dr. Oetker ,1 PL kakaa
Postup přípravy
Na přípravu těsta vyšleháme vejce s cukrem a vanilínovým cukrem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do pěny. Zlehka ručně vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakaem. Vypracujeme hladké těsto. Těsto vylijeme na plech 30x40 cm, vymazaný a vysypaný hrubou moukou. Pečeme při 200ºC asi 12 min. Do uzavřené nádoby vlijeme kompot i se šťávou, přilijeme šlehačku a přidáme Créme Olé a Smetafix. Nádobou zahrkáme dokud se suroviny nespojí v krém.
Vzniklou směs natřeme na vychladlý korpus a rovnoměrně rozetřeme. Šlehačku připravíme podle návodu a zašleháme kakao. Šlehačku natřeme na krém a ozdobíme rozpuštěnou polevou.
Vzniklou směs natřeme na vychladlý korpus a rovnoměrně rozetřeme. Šlehačku připravíme podle návodu a zašleháme kakao. Šlehačku natřeme na krém a ozdobíme rozpuštěnou polevou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé