(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Dětská přesnídávka
Potřebné ingredience
5 kg oloupaných a rozkrájených jablek,2 1/2l vody, 3 balíčky vanilkového pudinku,50 dkg cukru
Postup přípravy
Jablka rozvaříme ve vodě,scedíme šťávu a necháme ji vychladnout,do studené přidáme pudinkový prášek i cukr a povaříme,přidáme jablka a rozmixujeme.Přesnídávku plníme do skleniček a zavařujeme 20 minut při 80° C.
K jablečnému základu můžeme přidat jakkékoliv ovoce či kompot.Já jsem dávala mražené borůvky,jahody,ostružiny a šťávu z černého a červeného rybízu.Ještě se chystám na banánovou a meruňkovou :-)
K jablečnému základu můžeme přidat jakkékoliv ovoce či kompot.Já jsem dávala mražené borůvky,jahody,ostružiny a šťávu z černého a červeného rybízu.Ještě se chystám na banánovou a meruňkovou :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé