tvaroh
Potřebné ingredience
tvaroh
Postup přípravy
Prosim poradte.Meli jsme pout a zbyli me dva mekke tvarohy.Mohu je dat zmrazit.Daji se potom normalne pouzivat a na kvalite se nic nezmeni?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
koblizecek
(upraveno)
17. 8. 2008, 20:13
Jak to mam smaznout?
aweii
(upraveno)
17. 8. 2008, 20:24
@koblizecek
Dejte upravit recept a pak smazat recept a je to
bububububu
(upraveno)
17. 8. 2008, 19:16
Jitu dají se normálka zmrazit a potom necháte rozmrazit a použijete jako obvykle, a rychle to smázněte, protože na tohle téma se tu vedla kdysi bouřlivá diskuse, tak aby se to tu nezvrtlo
Kamila.B.
(upraveno)
17. 8. 2008, 19:11
Přesně tak,taky se vším souhlasím,mrazívám ho už leta.
koblizecek
(upraveno)
17. 8. 2008, 18:11
Tak dekuju ja ho nemam ve vanicce,ale v normalnim obalu .
Zrušený účet
(upraveno)
17. 8. 2008, 18:08
Ano, ano. Měkký tvaroh se dá naprosto bez problémů mrazit. Vždy si jich kupuji nejméně 10 a dám je do mrazáku. Vydrží a jejich chuť i konzistence po rozmrazení zůstává stejná. Já kupuji tvaroh jen bez tuku, ale myslím, že i tučnější je možno mrazit. Když pospíchám, tak tvaroh (ve vaničce) vyndám z mrazáku, sundám hliníkové víčko a dám na cca 5 minut na rozmrazovací program do mikrovlnky. Potom ho normálně použiju a to nejen na pečení, ale třeba i na pomazánku. Nikdy jsem s tím zatím neměla problém. Mimochodem - mrazím si občas i tvrdý tvaroh a také bez problémů. Doufám, že budete mít také dobrou zkušenost.