(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kuřecí maso na skořici
Potřebné ingredience
Kuřecí maso, kečup, cibule, česnek, hřebíček, skořice, sladká paprika, šlehačka, olej, sůl
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme a polijeme 3 lžícemi kečupu – necháme ½ hod. odležet v lednici. Na pánvi ohřejeme olej, osmahneme cibulku, prolisovaný česnek a vsypeme maso. Dáme 2 – 3 hřebíčky, kávovou lžičku mleté skořice, kávovou lžičku sladké papriky a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Nakonec vlijeme šlehačku a necháme přejít varem.
Podáváme s hranolkama nebo bramborovým knedlíkem
Podáváme s hranolkama nebo bramborovým knedlíkem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé