Dort pařízek s trpaslíkem
Potřebné ingredience
Korpus dle toho na MMB asi nejoblíbenějšího - od paní Dáši V. ID 9782 .
Mléčná hmota na modelování.
Krém z pudingu a másla obarvený kakaem.
Postup přípravy
Upekla jsem si dva korpusy (jeden menší), prořízla, pomazala višňouvou marmeládou a krémem, sesadila, seřízla do tvaru pařízku, ozdobila vrstvou krému, do kterého jsem nadělala rýhy - letokruhy vidličkou a do krému jsem sázela předem připravené zelené trsíky, šnečky, hříbky, šišky a trpaslíka.
Není to sice nic světoborného, ale jsem absolutně levá na modelování a navíc mezi kojením věčného savečka není moc času na "hraní".
Podotýkám, že jde o můj výtvor, nikoli nápad, ten jsem objevila v časopise.
Není to sice nic světoborného, ale jsem absolutně levá na modelování a navíc mezi kojením věčného savečka není moc času na "hraní".
Podotýkám, že jde o můj výtvor, nikoli nápad, ten jsem objevila v časopise.
Slepené a pomazané korpusy těsně před dekorováním
Ozdoby z mléčné hmoty vytvořené radši den dopředu připravené na dort
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
17. 8. 2008, 12:44
Neřekla bych, že nejste šikovná - nebo dokonce jak říkáte Vy -levá- vypadá moc hezky.
Mourinka
(upraveno)
17. 8. 2008, 16:52
@
Děkuji moc