(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Maso pod peřinou
Potřebné ingredience
1kg libového masa (nejlépe kuřecí, krůtí, výborné je i králičí), koření, např. grilovací, na čínu (no prostě vaše oblíbené), 10 rohlíků, mléko, 5 vajec, mražená zelenina (či klidně čerstvá pokud máte)
Postup přípravy
Maso nakrájíme, okořeníme a osmažíme jako na čínu. Z rohlíků, mléka a vajen uděláme nádivku, do které přidáme podušenou zeleninu, můžeme přidat i kuřecí játra, prostě uděláme si nádivku dle své chuti.
Maso dáme do pekáčku, přikryjeme nádivkou a dáme zapéct. Můžeme podávat samotné jen se zeleninovým salátem či třeba s vařeným bramborem.
Maso dáme do pekáčku, přikryjeme nádivkou a dáme zapéct. Můžeme podávat samotné jen se zeleninovým salátem či třeba s vařeným bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé