Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Vepřové kotlety v marinádě "ROŠTÁKY"(6 osob)

0.0
Vepřové kotlety v marinádě  "ROŠTÁKY"(6 osob)

Potřebné ingredience

6 vepřových kotlet (může být i krkovička),
Marináda: 2 celá vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžíče sojové omáčky (může být i maggi), 1 lžička pepře, soli, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžičky solamylu

Postup přípravy

Kotlety si naklepeme, naložíme je do marinády (nejlépe 24 hod), poté smažíme na oleji nebo grilujeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Blaňuš 12. 5. 2007, 13:51
Dobrý den, právě jsme poobědvali ROŠŤÁKY a snad lepší masíčko jsme nejedli. Mohu jen doporučit a už jsem pár kamarádkám hned recept psala. Opravdu vynikajííííícíííí!!! (Y) (Y) (Y) a na zapití je nejlepší (B)
Petula_ 4. 5. 2007, 23:50
Výborné, rychlé, super (Y) (Y) (Y) Já jen příště dám krapet míň pepře a krapet víc česneku :-D Ale to je naše úchylka |:o) Díky za skvělý tip ! |:o) Peťula K.
petrat 16. 12. 2006, 9:23
rošťáky děláme, to je bašta.. nikdy jich není dost :-) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie