(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Vepřové kotlety v marinádě "ROŠTÁKY"(6 osob)
Potřebné ingredience
6 vepřových kotlet (může být i krkovička),
Marináda: 2 celá vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžíče sojové omáčky (může být i maggi), 1 lžička pepře, soli, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžičky solamylu
Postup přípravy
Kotlety si naklepeme, naložíme je do marinády (nejlépe 24 hod), poté smažíme na oleji nebo grilujeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Blaňuš
(upraveno)
12. 5. 2007, 13:51
Dobrý den, právě jsme poobědvali ROŠŤÁKY a snad lepší masíčko jsme nejedli. Mohu jen doporučit a už jsem pár kamarádkám hned recept psala. Opravdu vynikajííííícíííí!!! a na zapití je nejlepší
Petula_
(upraveno)
4. 5. 2007, 23:50
Výborné, rychlé, super Já jen příště dám krapet míň pepře a krapet víc česneku Ale to je naše úchylka Díky za skvělý tip ! Peťula K.
petrat
(upraveno)
16. 12. 2006, 9:23
rošťáky děláme, to je bašta.. nikdy jich není dost