Zobrazit přihlášovací formulář

Kamaratovi k 30 !

0.0
Kamaratovi k 30 !

Potřebné ingredience

Tento bol moj 3. pokus o potahovany dort. Povodne to mal byt 2-patrovy , ale cele sa mi to zrutilo =o( . Trosku som precenila svoje sily! Modelovat ludske postavicky je tiez ovela tahsie ako som si myslela. Pouzila som kupenu gumpastu, do ktorej som vsak pridala malo vody, takze mi to strasne praskalo a rychlo schlo. Muslicky su kupene. A byt v casovom strese tiez tomu nepomaha. Musim sa nauciit , lepsie si to rozplanovat!

Postup přípravy

Inspiraciu som brala samozrejme z netu, ale ked vidim tie umelecke diela , chce sa mi plakat! No co uz, ono to chce hlavne tie skusenosti !! =o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Init 13. 8. 2008, 21:01
Marcelko, nakonec ten dort nevypadá tak špatně, chlapík má celkem dobré proporce, jen příště to chce trošku tužší hmotu, já je dělám z marcipánu, zatím se mi osvědčil nejvíc, ostatní hmoty jsou moc měkké. Ty formičky na figurky používám, zkusím u příštího dortu nafotit, jak se s tím pracuje, je to dobrá pomůcka, ikdyž si je ještě domodelujete podle svého, ale základ máte. (Y)
cokomura 13. 8. 2008, 22:28
@Init Dakujem Olgo! Gumpasta je idealna hmota na tvarovanie postaviciek, pouzivana povacsinou u amikov. Ja som si ju teda taky koupila v prasku. Ale pridala som malo vody, tak se mi to drtilo a nebolo to tak pekne vlacne, a este to strasne rychlo schne. Kedze som len uplny zaciatocnik, skusam pokazde nieco ine. Ale myslim, ako som uz spominala pri sliepke, ze mi vyhovuje ta salkova hmota, ktora perfektne drzi tvar a dobre sa s nou modeluje! A na Vas postup s formickami sa uz tesim! :-) (D)
hřešilka 13. 8. 2008, 14:33
Paní marcelko, mě se váš dortík moc líbí (Y) a vy si nedělejte hlavu z ostatních dortů. Já taky nejsem žádná cukrářka a přesto se moje dorty vždy líbily i když nebyly dokonalé. Já spíš cením snahu a u vás vidím pořádnou. Pro mě je také docela fuška udělat postavu. Už sem přemýšlela o těch formičkách na jejich výrobu, ale zatím sem se s tím osobně nesetkala a nikoho sem o tom neslyšela mluvit, znám to jen z obrázku *-) Tak hodně zdaru u dalších (^) (^) (^)
cokomura 13. 8. 2008, 14:46
@hřešilka Dakujem Dagmar! (F) O formickach som este nepocula, ale stejne by som radsej nadobudla casom tu pravu zrucnost na vyrobu postaviciek! Snad casom (H) ! Vam se ten parasutista skvele vydaril ! (Y) (hello) a hodne zdaru i vam (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie