Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kniha k 60tinám

0.0
Kniha k 60tinám

Potřebné ingredience

stále stejný korpus, máslový krém nastavovaný kaší a cukrová hmota

Postup přípravy

patlááála patlááála :-D

z větší dálky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Init 14. 8. 2008, 23:09
Krásná kniha a moc se mi líbí hnědá barva marcipánu, já takovou pořád nějak nemůžu udělat, myslela jsem si, že to máte čokoládu (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Jitkita 15. 8. 2008, 14:05
@Init Děkuji za pochvalu [A] Původně to mělo být světlejší, ale nějak mi ujela ruka s kakaem ;-)
Zrušený účet 13. 8. 2008, 20:29
Jituš,paráda,vidíš jak jsi to zvládla na jedničku,moc se mi líbí!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) |:o)
Jitkita 15. 8. 2008, 14:06
@ Děkuji, děkuji, děkuji (flower) (L) ;-)
Kattyna 13. 8. 2008, 19:52
pěkné .... (clamp)
Jitkita 13. 8. 2008, 19:58
@Kattyna Děkuji (L)
aweii 13. 8. 2008, 13:57
moc krásný dortík, můžu se zeptat jak děláte cukrovou hmotu? |:o) (clamp)
Jitkita 13. 8. 2008, 14:11
@aweii Děkuji za pochvalu :-) Cukrovou hmotu dělám 2 lžíce suš. mléka, 2 lžíce mouč. cukru, lžíce a kousek vody (dle potřeby přidávám) a trochu mandlové esence. V tomto případě jsem obarvovala kakaem (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie