(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kniha k 60tinám
Potřebné ingredience
stále stejný korpus, máslový krém nastavovaný kaší a cukrová hmota
Postup přípravy
patlááála patlááála :-D
z větší dálky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Init
(upraveno)
14. 8. 2008, 23:09
Krásná kniha a moc se mi líbí hnědá barva marcipánu, já takovou pořád nějak nemůžu udělat, myslela jsem si, že to máte čokoládu
Jitkita
(upraveno)
15. 8. 2008, 14:05
@Init
Děkuji za pochvalu Původně to mělo být světlejší, ale nějak mi ujela ruka s kakaem
Zrušený účet
(upraveno)
13. 8. 2008, 20:29
Jituš,paráda,vidíš jak jsi to zvládla na jedničku,moc se mi líbí!!
Jitkita
(upraveno)
15. 8. 2008, 14:06
@
Děkuji, děkuji, děkuji
Kattyna
(upraveno)
13. 8. 2008, 19:52
pěkné ....
Jitkita
(upraveno)
13. 8. 2008, 19:58
@Kattyna
Děkuji
aweii
(upraveno)
13. 8. 2008, 13:57
moc krásný dortík, můžu se zeptat jak děláte cukrovou hmotu?
Jitkita
(upraveno)
13. 8. 2008, 14:11
@aweii
Děkuji za pochvalu Cukrovou hmotu dělám 2 lžíce suš. mléka, 2 lžíce mouč. cukru, lžíce a kousek vody (dle potřeby přidávám) a trochu mandlové esence. V tomto případě jsem obarvovala kakaem