(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
KARAMELOVÝ KRÉM
Potřebné ingredience
...
Postup přípravy
15DKG cukru krupice necháme na sucho zkaramelizovat ( ne do tmava pak to zhořkne ) a zalijeme šlehačkou ( ne zlednice ), stále mícháme ( hodně to pění ) a necháme vychladnout.
Do vychladlého krému zašleháme 250g máslo.
Do vychladlého krému zašleháme 250g máslo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ivouš
(upraveno)
6. 5. 2010, 9:50
Evi, mám dotázek, jsem absolutní amatér - tak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho míchat po zalití tou šlehačkou? Děkuji mo Ivona
Elizza
(upraveno)
25. 8. 2008, 18:30
Evičko, právě jsem dodělala krém, je to super, mohla bych chodit ochutnávat každých 5 minut.
aweii
(upraveno)
31. 8. 2008, 18:36
@Elizza
Ivetko moc děkuji, jsem ráda, že Vám chutná, nám také moc chutná je to rychlá mňamka. příjemný večer
hajcena
(upraveno)
13. 8. 2008, 12:58
A když do vychladlého dáme druhý den ještě jednu šlehačku a ztužovač a vyšleháme el. šlehačem do tuha, tak máme jednu z náplní do větrníků . Jinak mám lepší zkušenost s moučkovým cukrem - rychleji se karamelizuje.
aweii
(upraveno)
13. 8. 2008, 16:14
@hajcena
Hani děkuji za tipy, určitě taky někdy zkusím. Příjemný zbytek dne