(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
MARGOT ŘEZY-VANILKOVÁ VARIANTA-V LÉTĚ VYCHLAZENÉ-ÚŽASNĚ OSVĚŽUJÍCÍ ŘEZY!!!
Potřebné ingredience
Recept je uložen na mé stránce mezi recepty, ale v čokoládové variantě. Včera jsem zkusila s vanilkovými pudinky a to je ještě lepší než s čokoládovými.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hajcena
(upraveno)
8. 9. 2008, 12:22
Tak včera jsem dělala vanilkovou variantu. A musím říct, že byla opět super - jen jsem ještě trochu pozměnila, protože jsem neměla zakysanou smetanu (přijeli jsme z dovolené). Takže jsem Margotku nastrouhala na povrch ještě před pečením a výsledek byl taky fajn. Ale mezi námi - s tou zakysankou je to přece jen lepší
PajaG
(upraveno)
8. 9. 2008, 22:02
@hajcena
Tak to je dobře ,že chutnal. Ta kysanka tam úžasně vyrovnává chutě.A když je to dobře vychlazené, hned bych si ho zase dala.
hajcena
(upraveno)
12. 8. 2008, 7:56
S čokoládovým pudingem je to fantazie . Ale asi to budu muset zkusit i s vanilkovým
PajaG
(upraveno)
12. 8. 2008, 16:00
@hajcena
Vanilkový jsem udělala úplně neplánovaně. Chtěla jsem původně udělat čokoládový Margot. Tak jsem vařila čokoládové pudinky, ale oni nezhoustly. Pořád snad byly řidší a řidší. Nevím čím to bylo. Myslím si že značkou.Byl to Amylon, ale mám zkušenost , že Dr. Oetker je nejlepší. Tak jsem narychlo uvařila vanilkové,protože čokoládové už nebyly. A vida!! Bylo to ještě lepší než z čokoládových.
Jeane9
(upraveno)
21. 8. 2008, 13:51
@PajaG
dobrý den nemůžu najít tento ecept na margot řezy, mohla byste mi ho poslat na e-mail?děkuji Jeane9@sznam.cz