(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
karamelové hromádky
Potřebné ingredience
3sáčky karamelek,3/4sáčku bílých burizonů,1/2másla.
Postup přípravy
Nad parou roztopím máslo a přisypu karamelky.Míchám dokud se hmota nespojí.Vypnu a přisypu burizony.Vše spojím a dávám do košíčků.
Můžete přisypat kakao aby byli tmavší.
Dá se udělat i váleček v alobalu a krájet na pásečky.
Ještě chci vyzkoušet polít to čokoládovou polevou.
Můžete přisypat kakao aby byli tmavší.
Dá se udělat i váleček v alobalu a krájet na pásečky.
Ještě chci vyzkoušet polít to čokoládovou polevou.
tyhle karamelky kupuji já
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
dafy
(upraveno)
18. 12. 2009, 8:50
Maminky kolik tak gramů karamelek na uvedenou várku, já koupila velká balení 400g, a nevím kolik mívají ty menší sáčky, díky
Hyzule
(upraveno)
18. 12. 2009, 13:10
@dafy
Marti balíček má 90g takže 270g a nemusí to být úplně přesně.
Etsie
(upraveno)
5. 12. 2008, 12:00
Dobrý den Marcelko, mám jen dotaz, jaké to jsou karamelky?? Díky za odpověď. Určo je to mňamka a musím jiletos vyzkoušet......
Hyzule
(upraveno)
5. 12. 2008, 13:00
@Etsie
Libuško klasické karamelky.K receptu jsem zatím vložila obal.Tyhle aspoň kupuji já.Balíček stojí kolem 14kč.Ať chutná.
Etsie
(upraveno)
6. 12. 2008, 11:53
@Hyzule
Marci díky moc, dnes půjdu vše nakoupit a zítra se dám do práce no doufám, že mě to nadšení vydrží po celou dobu pečení . Jak budou hotové písnu, papa Liba
Hyzule
(upraveno)
6. 12. 2008, 16:17
@Etsie
Libuško kdyby šlo všechno pečení tak rychle a bez práce jako tohle,byla by to paráda Tak potom písněte
Andule
(upraveno)
1. 12. 2008, 16:54
výborný receptík Loni jsem taky dělala a měl úspěch
Hyzule
(upraveno)
1. 12. 2008, 18:53
@Andule
já také ruku nesmeknu a dám si Miluji vše co je karamelové
Nikis.
(upraveno)
12. 12. 2006, 20:07
Tý brďo, já si na to pamatuju, jednou jako dítě jsem to někde ochutnala a pořád na to myslím, hurááááá, budou se dělat karamelové hromádky, moooooc díky!
Hyzule
(upraveno)
12. 12. 2006, 20:54
@Nikis.
Jedna dávka asi nebude stačit holka to miluje.Přiznám se já taky. .
Čardice
(upraveno)
12. 12. 2006, 17:09
Tak tohle doma děláme pod názvem TETŘEVÍ TRUS
Mourinka
(upraveno)
12. 12. 2006, 10:06
Mám také vyzkoušené ve formě válce. Ale mám ještě jednu poznámku - je dobré ten alobal ještě potřít máslem - pak to z něj jde lépe sudavat. Jinak je to moc mňamka
cicmoši
(upraveno)
11. 12. 2006, 22:28
ja to dám do formy srnčí chrbát vyloženej alobalom, uhladím , zakryjem a ked to stuhme tak nakrájamn a plátky a občas poprskám celý ten chrbát vyklopený čokoládkou je to moooc dobré, inak poznám ja variantu z vareným salkom..........
jazumi
(upraveno)
11. 12. 2006, 21:57
mňam- taky znám- je to dobrůtka Já rozpouštím karamelky s máslem v mikrovlnce a pak dám hmotu do sáčku a vyválím válec, dám ztuhnout do ledničky a krájím na kolečka- jak salám ale letos pro změnu asi zkusím vaši variantu Jana.