(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
TOPINKY JINAK UŽ JE DĚLAT NEBUDU....dají se jíst i s zubní protézou ...
Potřebné ingredience
JAKO VŽDY POTŘEBUJEME NA TOPINKY STARŠÍ CHLEBA NAKRÁJENÝ NA TENKÉ KRAJÍCE,
SÁDLO ČI OLEJ,
VŘELOU VODU,
ČESNEK,
ubrousky na osušení
Postup přípravy
Rozpálíme pánev na ní tuk.Vložíme chleba ,osmahneme ,potřeme česnekem - NAMOČÍME VE VŘELÉ VODĚ - OSUŠÍME UBROUSKEM - a podáváme .Oblohu dle chuti - já nastrouhala jen tvrdý sýr.Tento recept jsem našla náhodou,není z mé hlavy chtěla jsem si udělat srandu když jsem jej poslala kamarádce co moc nevaří.Dnes nás honila mlsná tak jsem vyzkoušela a jiné už dělat nebudu.Chuť je výborná nehrozí vylomení zubů a poškrábání patra i tuk zůstane ve vodě:) ) DOBROU CHUŤ....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

emilek :-)
(upraveno)
27. 9. 2009, 18:09
Tak budu asi první nespokojená, ale mně toto nenadchlo. Naštěstí jsem vyzkoušela jen na první topince
Prská to jak potffffora a tak nějak to ztratí chuť topinky
Chutná to zas jak chleba, nemá to ten šmrnc prostě
Takže za mně musím říct
ale víme jak to je - 100 lidí 100 chutí







nahlásit

Hanka V.
(upraveno)
21. 7. 2009, 21:46
Já tleskám, protože je to opravdu paráda
Moje kamarádka dokonce osmaženou topinku natře apetitem a zaleje ji lákem na hlávkový salát
zní to šíleně ale je to strašně dobré
Říká tomu "Topinky s octem" a je to opravdu luxusní, ikdyž to tak nevypadá
Konečná verze je topinku očesnekovat, potřít apetitem a nahoru dát volské oko. Položit na talíř a do talíře nalít lák
mňam!






nahlásit

deena
(upraveno)
18. 9. 2008, 17:11
moje tchýně zase takhle "máchá" řízky, nejsou pak mastné a jsou takové nadýchanější a lehčí. usmažit, ponořit na mžik do vroucí vody a vytáhnout

nahlásit

raduza1
(upraveno)
18. 9. 2008, 17:09
jÚ TO JE NÁPAD, A NEJSOU ANI TROŠKU ROZMOČENÉ??

nahlásit

eliskaXL
(upraveno)
18. 9. 2008, 17:05
Editko tenhle postup jsem musela praktikovat na doporuceni lekaru pri diete-zlucnikove,pankreaticke-a delala jsem to i s rizky a pokud to tam clovek namoci jen SUP SUP,tak nikdo nepozna,ze byly ve vode...vynikajici!!!

nahlásit

růžík
(upraveno)
18. 9. 2008, 17:01
Tak to je nápad, také vyzkouším





nahlásit

koblizecek
(upraveno)
9. 8. 2008, 19:03
Ráda vyzkouším

nahlásit

Koblížci
(upraveno)
8. 8. 2008, 14:02
Týý bláho
to zkusíme


nahlásit

Pavla s
(upraveno)
8. 8. 2008, 10:45
přesně tuto dělá naše familie

nahlásit

kurel
(upraveno)
8. 8. 2008, 8:15
Tyto topinky dělala kdysi dávno moje babička a já na ně dodnes vzpomínám. Takže je určitě též vyzkouším.

nahlásit

cervenka
(upraveno)
8. 8. 2008, 8:17
@kurel
a protože já už něco pamatuju
tak je dělám dávno


nahlásit

leenkii
(upraveno)
8. 8. 2008, 8:00
Báječný nápad, zkusím. Já to takhle dělám s těma řízkama a je to super.
nahlásit

radobelina
(upraveno)
8. 8. 2008, 10:45
@leenkii
Leni, se řízkama dělala to samý i moje mamka a byly výborný!!!!!

nahlásit

Alena 2711
(upraveno)
8. 8. 2008, 10:41
@leenkii
Leni, vy namáčíte řízky do vřelé vody? To slyším prvně
jak to pak chutná?

nahlásit

77lenka
(upraveno)
7. 8. 2008, 23:00
Ten dodatek u názvu je přesný. Před lety jsem dělala instruktorku v Domově důchodců a takhle upravené topinky se občas podávaly. U klientů měly větší úspěch než svíčková. A zvládli to i ti co měli zubní protézu v hrnečku!!!



nahlásit

ADULKAKAR
(upraveno)
7. 8. 2008, 23:07
@77lenka
Tak u nás zatím zuby nepadají jen teda malé ty první
a topinky zachutnaly strašně moc,opravdu jiné už nedělám




nahlásit
Lucinka
(upraveno)
7. 8. 2008, 22:58
Taky je tak dělám..
Někdo to dělá i s řízkama...

nahlásit