Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Polévka mých dětí

0.0
Polévka mých dětí

Potřebné ingredience

Zbylá bramborová kaše,mléko nebo smetana,voda,česnek,majoránka.Popřípadě smažené kuličky do polévek.

Postup přípravy

Znáte to,když zbyde bram. kaše,jak se špatně ohřívá.Já už ji neohřívám,ale udělám z ní k večeři nebo druhý den k obědu polévku.Stačí do hotové kaše zašlehat buď mléko nebo-chutnější varianta-smetanu a trochu vody.Je na každém,jak si ji udělá hustou.Neměla by být tak hustá,aby v ní stála lžíce :-)) Pak stačí provařit,dochutit utřeným česnekem a majoránkou,dosolit a je hotovo.Mé děti do ní mají moc rády ty smažené kuličky do polévek z penny marketu.Skvělá je taky osmažená houska.Kdo by si ji chtěl ještě vylepšit,může přidat čerstvou nebo mraž. zeleninu-mrkev,hrášek,kukuřici.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Majka+Domik 17. 8. 2008, 19:56
Jani, dneska jsme na večeři vyzkoušela Váš recept na polívku ze zbylé bramborové kaše od oběda a musím říct že byla VYBORNÁ!!!!!!! Nejdřív jsem tomu moc nevěřila,ale všem nám moc chutnala!!!! Ještě jsem ji vylepšila, že jsem nejdřív na trošce oleji osmahla cibulku a zbylych pár plátku šunky pokrajených na kousičky (pl) (pl) (pl) prostě Mňamka (Y) (Y) (Y) Majka @ kinderka (Z) (child6)
Janča 76 23. 8. 2008, 18:06
@Majka+Domik :-))
Janča 76 23. 8. 2008, 17:59
@Majka+Domik Majko to mě moc těší.A se šunkou....to je jasný,musela být špičková. (clamp) Mějte se krásně.Janina a lumpíci.
SyMa 8. 8. 2008, 10:39
Dobrý den Jani, dnes máme na oběd vaši polívku.Je vážně moc dobrá |:o)A hlavně super rychlá (clamp)Já do ní dala trošku nastrouhaného sýru a nemá chybu. (Y)Děkuji za receptík, určitě budu vařit častěji.Sylva. (F) (F)
Janča 76 23. 8. 2008, 18:08
@SyMa Sylvo jo jo,se sýrem už jsem ji zkusila také a byla moc dobrá.vylepšit se dá čímkoli :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie