(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřové maso po švýcarsku
Potřebné ingredience
50dkg vepř. masa bez kosti(kýta,plec apod.),2cibule,sůl,pepř,paprika,grilovací koření,250ml šlehačky ,
10dkg sýra na strouhání.,olej
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky ,opečeme na oleji ,okořeníme,přidáme cibuli nakrájenou na kostičky,promícháme,podlejeme trochou vody.Zaklopíme a dáme na 30 minut péci.Po té odklopíme a promícháme ,maso by mělo mít jen trochu šťávičky.Přidáme šlehačku smíchanou s nastrouhaným sýrem a zapékáme už odklopené dalších 30 minut.
Podáváme s bramborem,bram.kaší,hranolkama apod.
Maminky je to zase jedna dobrá rychlovka.
Podáváme s bramborem,bram.kaší,hranolkama apod.
Maminky je to zase jedna dobrá rychlovka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé