(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zapečené kuřecí maso s bramborami, pórkem a smetanou
Potřebné ingredience
2 kg lojovatých brambor
4 prsní kuřecí řízky
3-4 pórky (podle chuti a velikosti)
2 sladké smetany ke šlehání
sůl, koření
Postup přípravy
Syrové brambory nakrájíme na plátky (cca 0,5 cm).Kuřecí maso naklapeme, osolíme a posypeme kořením (co kdo rád).Pórek nakrájíme na kolečka.
Na dno zapékací mísy nebo pekáče poklademe silnou vrstvu brambor - osolíme, na ní položíme připravené maso a posypeme bohatou vrstvou pórku.Přes něj poklademe další vrstvu brambor.Opět osolíme a prolijeme smetanou.
Dáme zapéct.Cca 45 minut.
Je to kalorická bomba, ale vinikajícííí !!!
Na dno zapékací mísy nebo pekáče poklademe silnou vrstvu brambor - osolíme, na ní položíme připravené maso a posypeme bohatou vrstvou pórku.Přes něj poklademe další vrstvu brambor.Opět osolíme a prolijeme smetanou.
Dáme zapéct.Cca 45 minut.
Je to kalorická bomba, ale vinikajícííí !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Casinka
(upraveno)
10. 11. 2006, 21:56
To dělám doma často a je to výborné
vyzkoušejte,fakt doporučuji





nahlásit
mája1
(upraveno)
10. 11. 2006, 20:04
Díky už vím co bude zítra k obědu..



nahlásit