(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ZNOJEMSKÁ OMÁČKA - TMAVÁ
Potřebné ingredience
PŘEDNÍ HOVĚZÍ NA POLÉVKU, CIBULE, 1 LITR VODY, INSTANTNÍ TMAVÁ JÍŠKA, 2 KYSELÉ OKURKY - NÁLEV, OLEJ
Postup přípravy
Cibulku osmahnu dozlatova na oleji, pak dám na kostičky nakrájené hovězí maso a rychle orestuji (když se přichytává, podleji trochu vodou). Když se zatáhne, zaliji vodou a v papinovém hrnci vařím cca 20miut, pak otevřu (mám starý papiňák, vypouštím páru, ale u nových nevím), pak již jen přidám na kostičky nakrájené nebo nastrouhané okurky, podle chuti lák, sůl, pepř a podle návodu na instantní jíšce přidám 10 lžic té od od Knorru a provařím. To je celá alchymie.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcelkasimonka
(upraveno)
17. 10. 2010, 12:10
já omáčky moc nedělám a znojemskou jsem dělala teď poprvé a povedla se
Dadulaaa
(upraveno)
16. 1. 2009, 22:22
super nápad na tmavou znojemskou, určitě vyzkouším