(recept
si oblíbilo 30 návštěvníků)
Variace na slaný závin
Potřebné ingredience
Listové těsto, šunka, debrecínka, lovecký salám, plátky eidamu, lahůdkový páreček, paprika, žloutek, kmín, koření (Adamova žebra)
Postup přípravy
rozválíme těsto, potřeme žloutkem a rovnáme šunku, debrecínku, lovečák,plátky sýra a pak teprve na proužky nakrájenou papriku (já dala jen půlku). Posypeme kořením, zabalíme, potřeme žloutkem, pokmínujeme a zlehka posypeme kořením. Pečeme na 200 stupňů do zlatova, podáváme vychlazené.
nakrájeno, nachystáno do lednice, zítra podáváme na oslavě
zepředu
zvrchu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
andol
(upraveno)
2. 8. 2010, 21:13
7.8
(upraveno)
30. 9. 2008, 20:03
Já tady slintám . Koření Adamova žebra jsem si koupila v Ředhošti a nevím na co ho použít. Tak dík za inspiraci
RadkaZ
(upraveno)
30. 9. 2008, 16:51
V sobutu se na ně chystám.Náš slaví .Tak se chci blýsknout.Držte mi a páááááááá
DášaB
(upraveno)
1. 8. 2008, 20:46
Mňam,to vypadá dost dobře
Verka1973
(upraveno)
1. 8. 2008, 20:42
vypadá to skvěle