(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
ZAPEČENÁ RAJČATA
Potřebné ingredience
rajčata, trocha nivy, provensálské bylinky, česnek, trocha strouhaného parmezánu
Postup přípravy
rajčatům uřízneme špičku a vydlabeme je, dužinu scedíme, aby nebyla příliš vodnata.
Poté do dužiny cvmícháme nivu, drcený česnek, bylinky a v podstatě vše, co vás ještě napadne dobrého
Rajčátka naplníme, přiklopíme, kápneme olivovým olejem a posypeme trochou parmezámu
Dáme zapéct
Možno podávat jako předkrm, přílohu k masu...já si je často dělám jako hlavní jídlo, jsou dost sytá
Poté do dužiny cvmícháme nivu, drcený česnek, bylinky a v podstatě vše, co vás ještě napadne dobrého
Rajčátka naplníme, přiklopíme, kápneme olivovým olejem a posypeme trochou parmezámu
Dáme zapéct
Možno podávat jako předkrm, přílohu k masu...já si je často dělám jako hlavní jídlo, jsou dost sytá
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé