Omaminy řízky
Potřebné ingredience
Nálev: 1PL másla, 1PL sádla, 1PL oleje, 2-3PL kečupu (může být samozřejmě i víc), 1lžička vegety, 1lžička hořčice, asi 1-2dcl vody, a samozřejmě maso, asi půl kila karé alebo pěkné pliecko, (ale muze byt aj kureci) strouhanku,vajíčka.....PL=polévková lžíce
Postup přípravy
NA DOPLNENIE: da sa to aj zapekat v rure, miesto dusenia v hrnci .......................a skusila som aj rybie filety (pangas alebo treskovite) a aj to je super, aj ked som tomu moc neverila, aj s rybou je to uzasne - zapecene v rure, poliate stavou. Hotova mňamka!
toto su vecicky, ktore potrebujeme
do reznikov vklepeme struhanku, moc tu struhanku nevidiet, ale toto bol moj prvy recept, ktory som fotila a davala na MMB u nas na SK, takze to nie je moc vydarene nafotene...... normalne rezne obalte v struhanke a potom vyklepejte
obalime vo vajicku
supneme na rozohriatu panvicu s olejom a rychlo opecieme
a sup s nimi postupne do horuceho nalevu, ktory si urobime z masti, masla, vody, horcice, vegety a kecupu - cim lepsi, tym budu lepsie aj rezne..
takto sa podusia asi 40 minut a pridavam alternativu: mozte rezniky naukladat do pekaca a zaliat nalevom a zapiect v rure, tiez vyborne!!!
zatial si v pohodicke dame varit ryzu
aaaa rezniiiky su hotove, uz len spapkat...
tak dobru chut, su chutne a velmi mäkunke a stavnate...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé