(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Svíčková z králíka
Potřebné ingredience
králík,nakládaná zelenina na svíčkovou,hl.mouka,šlehačka 33%,bobkový list,nové koření,kuličkový pepř,cibule,máslo.
Postup přípravy
Připravené maso si nejdříve naložíme do pekáče den předem.Na maso nalijeme zeleninu i s nálevem,přidáme koření.Přikryjeme a dáme do lednice.Drhý den vezmeme hrnek dáme do něj máslo a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli.Poté přidáme kousky masa a opčeme z obou stran,nakonec nalijeme zeleninu a přidáme ještě studenou vodu a necháme vařit až maso změkne.
Když je maso měkké vyndáme ho a také koření,bobkový list a nové koření a pepř.Zeleninu rozmixujeme ponorným mixérem.Do studené vody si rozmícháme trošku hladké mouky a tou zavaříme omáčku ,na zjemění chuti přidáme šlehačku.Necháme pořádně provařit aby nebyla cítit mouka a můžeme papat.Tuto svíčkovou dělám i z vepřového masa.
Když je maso měkké vyndáme ho a také koření,bobkový list a nové koření a pepř.Zeleninu rozmixujeme ponorným mixérem.Do studené vody si rozmícháme trošku hladké mouky a tou zavaříme omáčku ,na zjemění chuti přidáme šlehačku.Necháme pořádně provařit aby nebyla cítit mouka a můžeme papat.Tuto svíčkovou dělám i z vepřového masa.
Takto vaříme se zeleninou v hrnci
Mixujeme ponorným mixérem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé