(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Lžícová bublanina
Potřebné ingredience
16 PL (polévkových lžic) polohrubé mouky, 12 PL cukru krystalu, 8 PL oleje, 6 PL mléka, 1 prášek do pečiva, 3 vejce
Postup přípravy
Vše se smíchá dohromady. Těsto se naleje na vyšší plech vyložený pečícím papírem (nebo dobře vymazaný a moukou vysypaný) a bohatě se poklade ovocem. U nás nejvíc frčí meruňky a vypeckované třešně. Peče se - tak jak je každý zvyklý:-)) Je to hodně rychlé, jednoduché a dobroučké!:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jjanula
(upraveno)
28. 2. 2009, 10:04
Včera jsem zkoušela váš recept na lžícovou bublaninu a byla skvělá -sice jsem ji neotočila a hned jsem dávala polevu ale i tak byla super,díky za inspiraci
Romanel
(upraveno)
6. 8. 2008, 14:50
Moc chválim ,opravdu jednoduchý receptík , .bublanina je moc dobrá .budu dělat často.
žingi
(upraveno)
27. 7. 2008, 21:52
dělám-14lžíc pol.m.,1 prdopeč.,8lž.cukru,8lž.oleje,14lž.mléka,3vejce a nemám ji suchou.Peču jako bábovku,nebo buchtu na plech s ovocem
hanysi
(upraveno)
27. 7. 2008, 21:44
moje první bublanina a s rybízem, měla jsem to sice trochu sušší, ale to bylo zřejmě tím, že lžíce mouky je jiná než lžíce oleje . ale jinak pro mě jednoduchý recept, žádný složitý šlehání a míchání , takže děkuji