Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

DOBRŮTKA V ALOBALU-JEDNODUCHÉ A DOBRÉ

0.0
DOBRŮTKA V ALOBALU-JEDNODUCHÉ A DOBRÉ

Potřebné ingredience

(na 4 porce) alobal, 1/4 kg kuřecího masa, žampiony v plechovce, 20 dkg slaniny, 4 plátky šunky, 2 rajčata, 8 plátků salátové okurky, 1 cibule, kukuřice, sójová omáčka, worchester, Podravka, sůl, pepř, hranolky nebo rýže jako přílohu,já jsem ještě přidala na každou porci 6 ks mražených krevet-mražené jsem vložila na 3 min.do vroucí vody a pak dala na maso.Pláteček citronu,3 stroužky rozdrceného česneku.

Postup přípravy

na pánvičce osmahněte na kousky nakrájené kuřecí maso, žampiony a zalijte sójovou omáčkou a worchestrem. Okořeňte Podravkou a solí. Mezi usmažením si nastříhejte 4 kusy alobalu, který naplňte na středu plátky šunky, sýra, nakrájenými rajčaty, kukuřicí, cibulí na plátky, slaninou na kostičky a okurkami. Na závěr dejte do alobalu osmaženou směs z pánvičky ,já jsem ještě přidala na každou porci 6 ks mražených krevet-mražené jsem vložila na 3 min.do vroucí vody a pak dala na maso,3 stroužky česneku a pláteček citronu a pečlivě zabalte. Naskládejte všechny 4 balíčky na zapékací mísu vedle sebe tak, aby se nerozevíral alobal. Pečte v troubě ještě 15 minut na 150 stupňů.

NASKLÁDÁME SI SUROVINY NA ALOBAL

JEŠTĚ JEDEN DETAIL,NEŽ VLOŽÍME DO TROUBY

A MŮŽEME PAPAT

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sarsulka 26. 7. 2008, 12:40
Dobrý den už jsou v troubě misto krevet máme cuketu a činské zelí.Tak uvidíme
lilelalu 26. 7. 2008, 11:24
(Y)supr taky to děláme už snad aspoň 10 roků a pokaždé tam dám něco jiného,a ještě si to ulehčuju tím že dám dospodu na kolečka pokrájené brambory a pokapu je olejem a posypu kmínem.nemusím už pak dodělávat přílohu.tak dobrou chuť holky (L)
Nikita1333 5. 8. 2008, 15:17
@lilelalu Díky taky super nápad,zkusím to s těmi bramborami.Taky přejeme dobrou chuť.Pa pá (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie