Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

BOŘČ

0.0
BOŘČ

Potřebné ingredience

Brambory,kořenová zelenina,hlávkové zelí,červená řepa, mala cibule,fazolky/mražené nebo sterilované/Vepřové,hovězí a uzené maso/dohromady tak 1/2 kg./5 litru vody

Postup přípravy

Do papinaku dam varit maso.Po uvareni vyjmu a do vyvaru dam korenovou zeleninu , fazolkya nakrajenou malou hlavku zeli.pridam sul,pepr ,bobkovy list. nove koreni.Kdyz zelenina zmekne,tak do polevky oberu maso.Na oleji si osmahnu nastrouhanou repu.Naleju do polevky a pridam 1 sladky kecup.Na taliri pridam tekutou slehacku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

atkij 18. 7. 2008, 23:31
(Y) (Y) chybička se vloudila, ale to nevadí, je to ta nejlepší polévka co znám..mňam mňam (jidlo) (jidlo)
Zirafka.Kacka 18. 7. 2008, 23:18
nemá to být náhodou BORŠČ??? *-) *-) *-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie