(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
BOŘČ
Potřebné ingredience
Brambory,kořenová zelenina,hlávkové zelí,červená řepa, mala cibule,fazolky/mražené nebo sterilované/Vepřové,hovězí a uzené maso/dohromady tak 1/2 kg./5 litru vody
Postup přípravy
Do papinaku dam varit maso.Po uvareni vyjmu a do vyvaru dam korenovou zeleninu , fazolkya nakrajenou malou hlavku zeli.pridam sul,pepr ,bobkovy list. nove koreni.Kdyz zelenina zmekne,tak do polevky oberu maso.Na oleji si osmahnu nastrouhanou repu.Naleju do polevky a pridam 1 sladky kecup.Na taliri pridam tekutou slehacku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
atkij
(upraveno)
18. 7. 2008, 23:31
chybička se vloudila, ale to nevadí, je to ta nejlepší polévka co znám..mňam mňam
Zirafka.Kacka
(upraveno)
18. 7. 2008, 23:18
nemá to být náhodou BORŠČ???