(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Mé milé, krásné a asi jednou slavné sestřenici
Potřebné ingredience
Má dnes narozeniny a miluje čokoládu, proto je jí v dortu celkem 500g
korpus dle Apetitu (odkaz dole v komentářích ), krém pařížský, marmeláda pomerančová s květy černého bezu...
Postup přípravy
zdobení jsem chtěla jednoduché, byla to vedle samých potahových hmot příjemná změna...
řez dodám, připravte se na černočernou....zkrátka čokoláda
další dort vložím asi až po půlnoci... zatím se tu mějte!!!
řez dodám, připravte se na černočernou....zkrátka čokoláda
další dort vložím asi až po půlnoci... zatím se tu mějte!!!
*
**
hodně tmavý už zasyrova...
řez horizontální
a vertikální...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jazumi
(upraveno)
25. 7. 2008, 13:46
proč nejsem Vaše sestřenice - taky miiiiiluju čokoládu - Dortík je nádherný
janina74
(upraveno)
19. 7. 2008, 21:40
takovejch krásnejch dortů......
žabada
(upraveno)
19. 7. 2008, 18:16
A Dášo - čím se sestřenice jednou proslaví? Zdena
onasi
(upraveno)
24. 7. 2008, 17:51
@žabada
je herečka a jednu z prvních rolí měla jako host v Národním divadle...
xara
(upraveno)
25. 7. 2008, 13:51
@onasi
Tak hodně štěstí sestřenici v hereckém životě i mimo něj!!! Dort máte krááásný!!!!!!
onasi
(upraveno)
25. 7. 2008, 16:12
@xara
díky, Ivet, dort byl lepší chuťově než vzhledově, zkuste ho někdy...
žabada
(upraveno)
25. 7. 2008, 13:43
@onasi
No vy jste úúúúžasně šikovná rodina ve Fšech směrech!!! Po kom máte takové geny? Přeju hodně úspěchů Vám i sestřenici .Zdena
petunie7
(upraveno)
19. 7. 2008, 17:36
Bára D.
(upraveno)
19. 7. 2008, 17:05
Krásný a asi i chutný
Zrušený účet
(upraveno)
19. 7. 2008, 13:22
Dášo, dort vypadá báječně, já čokošku miluji. Čím tmavší, tím lepší. Prozraď, v jakém oboru bude jednou sestřenice slavná?
onasi
(upraveno)
22. 7. 2008, 10:48
@
Vystudovala hereckou školu a už se sem tam objevila v TV...
Willow M
(upraveno)
19. 7. 2008, 9:30
Dášo, ten vypadá mňaminkovsky, škoda, že přítel nejí hnědé těsto... Jedině bych ho musela sníst sama a pak bych se koulela a funěla...
Zrušený účet
(upraveno)
19. 7. 2008, 13:23
@Willow M
Můj manžel taky nejí čokoládové, ale má smůlu. Je tu v menšině. I když taky mu někdy vymrsknu něco vybledlého.
janina74
(upraveno)
19. 7. 2008, 21:39
@
tak mu ho dej k televizi uvidí kulový
Zrušený účet
(upraveno)
19. 7. 2008, 21:57
@janina74
Sice uvidí prd, ale na čokoládu má radar a vrozený odpor. Ten jí idntifikuje v okruhu dvou kilometrů. A Šárka ryby a houby.
onasi
(upraveno)
24. 7. 2008, 17:52
@
prd taky neuvidí...
jitkaad
(upraveno)
19. 7. 2008, 8:48
parádní barvička korpusu musí to být hříšně čokoládové
onasi
(upraveno)
24. 7. 2008, 17:50
@jitkaad
a po ochutnání potvrzuji... a to nejsem na čokoládu až tak ulítlá a chutnal mi moc!
Init
(upraveno)
18. 7. 2008, 22:26
Ten vypadá móóóc žravě, ty tvoje receptíky na náplně jsou perfektní
onasi
(upraveno)
22. 7. 2008, 10:49
@Init
dííííky, Oli, umíš potěšit!!!
Nikra
(upraveno)
18. 7. 2008, 21:16
Dášo, opravdu zase něco jiného, příjemného a i dle mé chuti, to bych si ho dala . Vypadá báječně
onasi
(upraveno)
18. 7. 2008, 22:23
@Nikra
díky... mám zprávy, že už je skoro po něm...tak snad bude vážně i tak dobrý, jak psali...
zuzaa
(upraveno)
18. 7. 2008, 18:37
Dáši, vypadá luxusně, určitě vyzkouším
onasi
(upraveno)
18. 7. 2008, 21:22
@zuzaa
teď jsem psala sms, ať mi kousíček nechají, abych aspoň věděla, jak chutná...
KOFI
(upraveno)
18. 7. 2008, 17:50
Dášenko, moc prosííím, prosíím neměla byste recept na ten korpus z Apetitu? Já mám za 14 dní péct nějaké řezy a musí být "černočerné" resp. samá čokoláda tak by se mi ten recept šiknul a kdybyste přidala i ten na krém... A ještě moc chválím Váš mramorový korpus- pekla jsem tento týden poprvé a BOMBA
onasi
(upraveno)
18. 7. 2008, 18:18
@KOFI
Měla jsem to v plánu, jen jsem byla líná... tady to je: http://www.apetitonline.cz/recept/1458/nejlepsi_cokoladovy_dort.html dala jsem 150g třtinového a 150g klasického cukru. (přečtěte si komentáře pod receptem, někteří také cukr omezili) krém jsem dělala klasický svůj pařížský ze šlehačky svařené s čokoládou, jen aby byl pevnější, přidala jsem k čokoládě rozpustit i trošku másla. mějte se krásně!
KOFI
(upraveno)
18. 7. 2008, 19:18
@onasi
Moc dííky!
sestynka
(upraveno)
18. 7. 2008, 17:48
jééé, tak dneska bych potřebovala kousek. Jsem na nervy a čoko je léééék
onasi
(upraveno)
24. 7. 2008, 17:53
@sestynka
Evi, snad už jste to přeléčila něčím jiným...