Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Mé milé, krásné a asi jednou slavné sestřenici

0.0
Mé milé, krásné a asi jednou slavné sestřenici

Potřebné ingredience

Má dnes narozeniny a miluje čokoládu, proto je jí v dortu celkem 500g
korpus dle Apetitu (odkaz dole v komentářích ), krém pařížský, marmeláda pomerančová s květy černého bezu...

Postup přípravy

zdobení jsem chtěla jednoduché, byla to vedle samých potahových hmot příjemná změna...
řez dodám, připravte se na černočernou....zkrátka čokoláda


další dort vložím asi až po půlnoci... zatím se tu mějte!!!

*

**

hodně tmavý už zasyrova...

řez horizontální

a vertikální...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jazumi 25. 7. 2008, 13:46
proč nejsem Vaše sestřenice :-S :-S :-@ (6) :-@ - taky miiiiiluju čokoládu (zajic) (zajic) [A] - Dortík je nádherný (Y) (Y) (Y) (F)
janina74 19. 7. 2008, 21:40
:-o :-o takovejch krásnejch dortů...... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
žabada 19. 7. 2008, 18:16
A Dášo - čím se sestřenice jednou proslaví? (clamp) Zdena (pes)
onasi 24. 7. 2008, 17:51
@žabada je herečka a jednu z prvních rolí měla jako host v Národním divadle... :-)
xara 25. 7. 2008, 13:51
@onasi (F) (D) Tak hodně štěstí sestřenici v hereckém životě i mimo něj!!! |:o) Dort máte krááásný!!!!!! (clamp) (^)
onasi 25. 7. 2008, 16:12
@xara díky, Ivet, dort byl lepší chuťově než vzhledově, zkuste ho někdy... (hello) (hello) (hello)
žabada 25. 7. 2008, 13:43
@onasi No vy jste úúúúžasně šikovná rodina ve Fšech směrech!!! Po kom máte takové geny? Přeju hodně úspěchů Vám i sestřenici (Y) .Zdena (pes)
petunie7 19. 7. 2008, 17:36
|:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
Bára D. 19. 7. 2008, 17:05
Krásný a asi i chutný ;-) (Y)
Zrušený účet 19. 7. 2008, 13:22
Dášo, dort vypadá báječně, já čokošku miluji. Čím tmavší, tím lepší. ^o) (zajic) Prozraď, v jakém oboru bude jednou sestřenice slavná? *-) (hello)
onasi 22. 7. 2008, 10:48
@ Vystudovala hereckou školu a už se sem tam objevila v TV... :-$ :-$ :-$
Willow M 19. 7. 2008, 9:30
Dášo, ten vypadá mňaminkovsky, škoda, že přítel nejí hnědé těsto... *-) +o( Jedině bych ho musela sníst sama a pak bych se koulela a funěla... ;-) ;-) ;-)
Zrušený účet 19. 7. 2008, 13:23
@Willow M Můj manžel taky nejí čokoládové, ale má smůlu. Je tu v menšině. ^o) I když taky mu někdy vymrsknu něco vybledlého. ;-)
janina74 19. 7. 2008, 21:39
@ tak mu ho dej k televizi ;-) uvidí kulový :-D :-D :-D
Zrušený účet 19. 7. 2008, 21:57
@janina74 Sice uvidí prd, ale na čokoládu má radar a vrozený odpor. Ten jí idntifikuje v okruhu dvou kilometrů. A Šárka ryby a houby. :-)
onasi 24. 7. 2008, 17:52
@ prd taky neuvidí... :-D
jitkaad 19. 7. 2008, 8:48
parádní barvička korpusu (Y)musí to být hříšně čokoládové (clamp) (clamp) (clamp)
onasi 24. 7. 2008, 17:50
@jitkaad a po ochutnání potvrzuji... a to nejsem na čokoládu až tak ulítlá a chutnal mi moc! (zajic)
Init 18. 7. 2008, 22:26
Ten vypadá móóóc žravě, ty tvoje receptíky na náplně jsou perfektní (Y) (clamp) (D)
onasi 22. 7. 2008, 10:49
@Init dííííky, Oli, umíš potěšit!!! (L)
Nikra 18. 7. 2008, 21:16
Dášo, opravdu zase něco jiného, příjemného a i dle mé chuti, to bych si ho dala (zajic). Vypadá báječně (clamp) (clamp) (clamp)
onasi 18. 7. 2008, 22:23
@Nikra díky... mám zprávy, že už je skoro po něm...tak snad bude vážně i tak dobrý, jak psali... :-$ :-$ (hello)
zuzaa 18. 7. 2008, 18:37
Dáši, vypadá luxusně, určitě vyzkouším (Y) (Y) (Y)
onasi 18. 7. 2008, 21:22
@zuzaa teď jsem psala sms, ať mi kousíček nechají, abych aspoň věděla, jak chutná... ;-)
KOFI 18. 7. 2008, 17:50
Dášenko, moc prosííím, prosíím neměla byste recept na ten korpus z Apetitu? :-$ Já mám za 14 dní péct nějaké řezy a musí být "černočerné" ;-) resp. samá čokoláda tak by se mi ten recept šiknul :-) a kdybyste přidala i ten na krém... :-) A ještě moc chválím Váš mramorový korpus- pekla jsem tento týden poprvé a BOMBA (Y) (Y) (Y)
onasi 18. 7. 2008, 18:18
@KOFI Měla jsem to v plánu, jen jsem byla líná... tady to je: http://www.apetitonline.cz/recept/1458/nejlepsi_cokoladovy_dort.html dala jsem 150g třtinového a 150g klasického cukru. (přečtěte si komentáře pod receptem, někteří také cukr omezili) krém jsem dělala klasický svůj pařížský ze šlehačky svařené s čokoládou, jen aby byl pevnější, přidala jsem k čokoládě rozpustit i trošku másla. mějte se krásně! (L)
KOFI 18. 7. 2008, 19:18
@onasi (L) (L) (L) Moc dííky! (Y)
sestynka 18. 7. 2008, 17:48
jééé, tak dneska bych potřebovala kousek. Jsem na nervy a čoko je léééék
onasi 24. 7. 2008, 17:53
@sestynka Evi, snad už jste to přeléčila něčím jiným... (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie