(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
Jahodovo-banánová přesnídávka bez cukru, bez pudinku
Potřebné ingredience
na 6 přesnídávkových skleniček - 0,5kg jahod, 2 jablka, 3 banány, 2dcl vody
Postup přípravy
Omyté jahody uvaříme do měkka s na kousky nakrájenými jablky bez slupek ve 2dcl vody. Vše rozmixujeme s banány, dáme do přesnídávkoých sklenic / těch s kovovými víčky./ Zavaříme. Přesnídávka je sladká a hustá i bez přidaného cukru a pudinku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
itchy
(upraveno)
6. 8. 2013, 21:16
nezkazi se to do zimy, kdy tam není cukr? zítra chci taky zavarovat na zimu, ale spousta lidi me zrazuje, ze se mi to bez cukru zkazi
Dekuji moc


nahlásit
mzahradilova
(upraveno)
18. 8. 2011, 22:38
a jak dlouho taková přesnídávka vydrží?
nahlásit
petra.f
(upraveno)
7. 9. 2011, 15:45
@mzahradilova
Našla jsem jednu doma ve špajzu po roce- už jsme ji teda nejedli- ale zkusila jsem a chuťově ani čichově ji nic nebylo.
nahlásit

kac82
(upraveno)
22. 3. 2010, 21:35
Jůůůj konečně přesnídávka bez cukru a pudinku
už to v hrnci klokotá
místo jahod jsem vzhledem k ročnímu období dala nektarinky a tak uvidíme jak to bude prckovi chudnat




nahlásit

kralovska.hvezda
(upraveno)
10. 9. 2009, 15:36
Můžu se ještě zeptat na kolik stupnů a jak dlouho zavařujete? Dlouuho sjem hledala nějakou bez cukru a bez pudinků

nahlásit
petra.f
(upraveno)
22. 12. 2009, 22:35
@kralovska.hvezda
Odpověď trochu pozdě, ale třeba se bude někomu hodit, já teplotu moc neřeším má se zavařovat asi na 80 stupňů 15-20min, ale ja to nechám těch 15 min tak že to skoro vaří nebo chvílema vaří, nemám zavařovací teploměr. Jinak jsme zkoušela přidat k jabkám i jiné ovoce- maliny, ostružiny boruvky,- je to jedno- banán to vždy pěkně zahustí Petra f.
nahlásit

Renka33
(upraveno)
13. 9. 2008, 23:15




nahlásit