(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Plněný zavinutý bůček...
Potřebné ingredience
Vepřoví bůček,
česnek,
sůl,pepř
cibule,
3 vajíčka,
mr.zelenina,
voda a hladká mouka.
Postup přípravy
Vepřový bůček opláchneme,vykostíme, naklepeme a potřeme česnekem se solí.
Do kastrůlku dáme cibulku a pěkně ji spěníme.Potom přidáme mr.zeleninu a necháme ji chvíly podusit,na konec vmýcháme vajíčka a dochutíme solí a pepřem.Směsí potřeme připravený plát masa a zavineme.
Závin dáme do pekáče a podlejeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby.
Měkké a dozlatova upečené maso vyjmeme a štávu vydusíme a zaprášíme moukou,osmahneme,zalijeme vodou,rozmícháme,osolíme a provaříme.Provařenou štávu přecešdíme a podle potřeby přichutíme.
Jako přílohu máme rádi bramborovou kaši.
Do kastrůlku dáme cibulku a pěkně ji spěníme.Potom přidáme mr.zeleninu a necháme ji chvíly podusit,na konec vmýcháme vajíčka a dochutíme solí a pepřem.Směsí potřeme připravený plát masa a zavineme.
Závin dáme do pekáče a podlejeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby.
Měkké a dozlatova upečené maso vyjmeme a štávu vydusíme a zaprášíme moukou,osmahneme,zalijeme vodou,rozmícháme,osolíme a provaříme.Provařenou štávu přecešdíme a podle potřeby přichutíme.
Jako přílohu máme rádi bramborovou kaši.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé