(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Čínské placičky
Potřebné ingredience
1/2 kg masa( kuřecí, králičí, vepřové)
2 vejce
1 lžíce sojovky
1 lžíce worchestru
3 lžíce solamylu
4 lžíce oleje
1/2 lžičky pepře
1 lžička kari
1 lžička soli
2 menší cibule
Postup přípravy
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky a všechno smícháme. Necháme rozležet v chladu minimálně přes noc, ale lepší je nechat déle. Pečeme na rozpáleném oleji do zlatova.Podáváme s bramborem.
Takto vypadá připravená směs.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
19. 1. 2020, 13:38
bedla7
(upraveno)
15. 1. 2020, 8:45
Dělám podobně a moc dobré
laskonka333
(upraveno)
11. 8. 2015, 23:46
BlankaHec
(upraveno)
9. 2. 2007, 10:23
Mohu jen doporučit , také vaříme, nemá to chybu
cajule
(upraveno)
26. 11. 2006, 12:53
Dobrý den dnes jsem skoušela vaše placičky a mohu říct že jsou vynikajicí manžel mlaská ještě teď.Mohu jen doporučit
cicmoši
(upraveno)
17. 3. 2006, 19:41
tiež ich robím s pórkom a len s kuraciny / stehna sú najšťanatejšie/ a dávam do nich grilovacie korenie, sol. pepř a trošku sojovky, nechávam ich ležat tak 2 hoďky - sú úžasné, celá rodina ich milujeme a budem ich zase v nedelu kuchtiť...... , perfektné su aj studené s okurkami...
JanicaK
(upraveno)
15. 3. 2006, 18:58
VERONIKO TAKY TO DELÁM NO DÁVAM DO THO POREK NASEKANEJ NA MALÉ KOUSKY , NÉ CIBULI A TROCHA ČILI.KURACINA JE NEJLEPŠÍ.TAK DOBROU CHUT.