(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Stroganof
Potřebné ingredience
hovězí roštěná (plátky podle počtu osob, pro které se vaří) větší cibule, zakysaná smetana kečup, sůl, pepř, olivový olej
Postup přípravy
Plátky roštěné nakrájím na nudličky, osolím, opeřím, lehce pokapu olivovým olejem a nechám chvilku odležet. Mezitím oloupu větší cibuli, nakrájím na proužky a dám na necelé 2 minuty spařit do mikrovlnky, přiklopenou! Naložené maso A TEĎ POZOR! Orestuji na teflonové pánvi bez použití jakéhokoliv tuku na smažení, pánev musí být dostatečně rozpálená. Až si maso pustí šťávu (pokud jí je hodně, sleji ji) přidám připravenou cibuli, zakapu kečupem a přidám kysanou smetanu. Lze podávat s hranolky či rýží. V naší rodině je to velmi oblíbené jídlo, které po mně neustále vyžadují:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Filďa
(upraveno)
16. 11. 2008, 22:28
Včera jsem vyzkoušela bylo to dobré,někdy zase udělám
Makelka
(upraveno)
9. 11. 2008, 14:02
Taaaaaaaak jsem dneska vyzkoušela udělat Opravdu velice dobré Jenom bych ještě přidala trochu okurek, aby to bylo kyselejší a dodalo to výraznější chuť Určitě zařadím do jídelníčku, je to jednoduché a hlavně rychlé
Makelka
(upraveno)
8. 11. 2008, 19:51
Tak já to tedy zítra vyzkouším tak se uvidím, mám zadní hovězí