Zobrazit přihlášovací formulář

Bezlepková dieta

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Rychlý obalovaný květák

0.0
Rychlý obalovaný květák

Potřebné ingredience

květák
sůl
jizerka
vejce
bezlepkový chléb
olej

Postup přípravy

Nejprve uvaříme květák. Nachystáme si trojobal - Jizerku, vejce a strouhanku z BL chleba - krajíčky stačí rozmělňovat prsty , díky přirozené drobivosti BL pečiva to jde snadno. Aby se nespotřebalo mnoho strouhanky, nasypeme ji do většího hrníčku a růžičky květáku tak snadno a pohodlně obalíme.


Smažíme v dostatečném množství oleje v kastrůlku s menším průměrem (nahradíme tak friťák). Olej nesmí být moc rozpálnený, aby se květák hned nespálil

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marci75 8. 6. 2014, 11:40
Díky ze tenhle bezlepkový recept, určitě použiji (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie