(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Třešňovo-jablečná přesnídávka
Potřebné ingredience
1,25 kg vypeckovaných třešní, 1,25 oloupaných vyjadřených jablek, 1 litr vody, 2 vanilkové pudinky , 2 lžičky kyseliny citronové, 250 g cukru
Postup přípravy
Ovoce nakrájíme na kousky, dáme do hrnce, přidáme cukr,kyselinu citronovou, nepatrně podlijeme vodou ( stačí tak 2 dc ) a rozvaříme. Poté rozmixujem, přidáme 2 pudinky rozkvedlané v litru vody, za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme tak 3 minutky. Naplníme do skleniček a sterilizujeme cca 15 minut ( podle velikosti sklenic - já používám od moravanky )
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
babka1
(upraveno)
6. 10. 2008, 13:01
máte někdo zkušenost s jablečnou přesnídávkou pro miminka? mám jablka domácí a chctěla bych udělat mimískovit přesnídávku. Máte někdo zkušenost: tak abych ji mohla zavařit. děkuji napište mi prosímna martinapej@seznam.cz