(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S BÍLÝM VÍNEM
Potřebné ingredience
1 BALENÍ TĚSTOVIN,
DRCENÁ BAZALKA,
SLADKÁ PAPRIKA,
SŮL, PEPŘ,
125 CL BÍLÉHO VÍNA(KLASICKÁ SKLENKA VÍNA),
1-2 BALENÍ PLÁTKOVÉHO SÝRA
Postup přípravy
TĚSTOVINY UVAŘÍME S KAPKOU OLEJE.
HOTOVÉ(JEŠTĚ TEPLÉ)TĚSTOVINY DÁME DO ZAPÉKACÍ MÍSY(NEVYMAZANÉ),NASYPEME BAZALKU,OSOLÍME,OPEPŘÍME A VŠE PROMÍCHÁME.
ZALIJEME BÍLÝM VÍNEM.
POKLADEME PLÁTKY SÝRA A POSYPEME PARIKOU.
NEPŘILOPENÉ PEČEME NA 200 STUPŇŮ AŽ 30 MINUT(DOKUD NENÍ POVRCH KŘUPAVÝ)
JEDNODUCHÉ,RYHLÉ A VÝBORNÉ!!!SOFINKA TYTO TĚSTOVINY ZBOŽŇUJE(ASI TO BUDE TÍM VÍNEM:-))
HOTOVÉ(JEŠTĚ TEPLÉ)TĚSTOVINY DÁME DO ZAPÉKACÍ MÍSY(NEVYMAZANÉ),NASYPEME BAZALKU,OSOLÍME,OPEPŘÍME A VŠE PROMÍCHÁME.
ZALIJEME BÍLÝM VÍNEM.
POKLADEME PLÁTKY SÝRA A POSYPEME PARIKOU.
NEPŘILOPENÉ PEČEME NA 200 STUPŇŮ AŽ 30 MINUT(DOKUD NENÍ POVRCH KŘUPAVÝ)
JEDNODUCHÉ,RYHLÉ A VÝBORNÉ!!!SOFINKA TYTO TĚSTOVINY ZBOŽŇUJE(ASI TO BUDE TÍM VÍNEM:-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hladička
(upraveno)
8. 7. 2008, 17:58
,,,NO A TOTO UDĚLÁM UŽ ZÍTRA