Zobrazit přihlášovací formulář

otvorena kniha

0.0
otvorena kniha

Potřebné ingredience

trpezlivost a chut do pecenia

Postup přípravy

upiect 2 korpusy do foriem.poprekrajovat a ponatierat kremom podla chuti.vrch som obliala bielou cokoladou a dookola tmavou.potom uz len popisat a vyzdobit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Willow M 8. 7. 2008, 7:18
Moc hezké (clamp) (clamp) (clamp)
neila 9. 7. 2008, 16:31
@Willow M marketka,chcem sa ta spytat na jednu vec.velakrat ked hladam nejaky recept,tak napr.je napisane-najdete tento recept na ID 2345(to cislo som si len vymyslela).ako mam hladat tento recept,kde mat natukat to cislo?vies mi poradit? :-) :-)
neila 8. 7. 2008, 15:17
@Willow M dakujem :-) :-) :-)
Betty72 7. 7. 2008, 13:47
(child5)Pěkná knížka, je mi jasné co dala práce a jakou trpělivost asi máte (child6)Péťa
neila 7. 7. 2008, 14:52
@Betty72 ako sa hovori,trpezlivost ruze prinasa,aj ked toto ruze neprinieslo,skor tak zopar kil navyse,ale to je ok,na druhy den sa jedla len zeleninka. |:o) :-) :-) (hello)
janina74 7. 7. 2008, 10:17
(Y) (Y) (Y) pro 2.letého oslavence (Y) (Y) (Y) ideální k detailnímu prozkoumání a oďoubání (clamp) (clamp) (clamp)
neila 7. 7. 2008, 14:53
@janina74 dakujem (zajic) (kytara) (hello) :-) (Y)
Init 7. 7. 2008, 7:35
To je ale veselá knížka (clamp) (clamp) (clamp)
neila 7. 7. 2008, 14:54
@Init vdaka |:o) :-$ :-$ ;-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie