otvorena kniha
Potřebné ingredience
trpezlivost a chut do pecenia
Postup přípravy
upiect 2 korpusy do foriem.poprekrajovat a ponatierat kremom podla chuti.vrch som obliala bielou cokoladou a dookola tmavou.potom uz len popisat a vyzdobit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Willow M
(upraveno)
8. 7. 2008, 7:18
Moc hezké
neila
(upraveno)
9. 7. 2008, 16:31
@Willow M
marketka,chcem sa ta spytat na jednu vec.velakrat ked hladam nejaky recept,tak napr.je napisane-najdete tento recept na ID 2345(to cislo som si len vymyslela).ako mam hladat tento recept,kde mat natukat to cislo?vies mi poradit?
neila
(upraveno)
8. 7. 2008, 15:17
@Willow M
dakujem
Betty72
(upraveno)
7. 7. 2008, 13:47
Pěkná knížka, je mi jasné co dala práce a jakou trpělivost asi máte Péťa
neila
(upraveno)
7. 7. 2008, 14:52
@Betty72
ako sa hovori,trpezlivost ruze prinasa,aj ked toto ruze neprinieslo,skor tak zopar kil navyse,ale to je ok,na druhy den sa jedla len zeleninka.
janina74
(upraveno)
7. 7. 2008, 10:17
pro 2.letého oslavence ideální k detailnímu prozkoumání a oďoubání
neila
(upraveno)
7. 7. 2008, 14:53
@janina74
dakujem
Init
(upraveno)
7. 7. 2008, 7:35
To je ale veselá knížka
neila
(upraveno)
7. 7. 2008, 14:54
@Init
vdaka